Aktuelt

WheelCards
Leg dig bilklog med bilkort.
 

 

Læs mere på WheelCards.dk

 ________________________

 

Styr på væskebalancen


Et smart klistermærke, der giver en daglig påmindelse om din aktuelle væskebalance via farven på din urin.

Læs mere på www.H2Obalance.com


Samarbejdspartnere


Afstemning

Tror du apps til smartphones bliver fremtidens læremiddel?


Ja
Nej


 


Du er her: Forside > Referencer > Udtalelser

Udtalelser

”Hermed mit kompliment i forhold til den nye Autobog (6. udg. Erhvervsskolernes Forlag). Fantastisk FLOT arbejde – såvel pædagogisk som fagligt. Det er litteratur, der kan bruges. Ser frem til, hvad I ellers får udviklet til dette område. Mange tak – fra en imponeret faglærer.”

Brian Rohden, faglærer EUC
__________________________________________________________________________

"Ved de to seneste lærebøger, jeg har skrevet, har Michael B. Hansen været min redaktør, hvilket jeg har været yderst tilfreds med. 

Michaels faglige ekspertise dækker både indholdet af stoffet og opbygningen af det. Der er altid mulighed for, på et individuelt og sagligt grundlag, at debattere, hvordan den bedst mulige lærebog skal være. Det er en uvurderlig hjælp i processen. Jeg vil altid anbefale Michael til redaktørarbejdet på din næste bog. 

Hvis jeg skal sige 3 ord, der kendetegner Michaels arbejde som redaktør, er det omhu, faglighed og individuel sparring."

Tina Holck, forfatter til Logistik i virksomheden 
________________________________________________________________________________

"Michael B. Hansen har været ansat på Erhvervsskolernes Forlag siden august 1994 og frem til august 2011. I hele perioden har han primært haft ansvaret for at udvikle, vedligeholde og forny udgivelser til transportområdet, især mekanikeruddannelsen. Desuden har han stået for redaktionen af flere andre større værker samt ikke mindst haft ansvaret for udviklingen af e-learningsites, bøgernes hjemmesider, forskellige elektroniske læremidler og selvevaluerende tests.

Michael er en meget omhyggelig redaktør, og man kan stole på, at alle detaljer er tjekket og på plads.
Som projektleder styrer han gnidningsfrit sine projekter, ofte med mange samarbejdspartnere. Som teammedlem leverer Michael mange inputs, og har stillet sig til rådighed for andre teammedlemmer, der havde brug for en hjælpende hånd. 

Michael er desuden et meget behageligt menneske, som har bidraget på den smukkeste vis til det sociale liv i organisationen."

Karen Agerbæk, Souschef for redaktionen, Erhvervsskolernes Forlag

________________________________________________________________________________

"Undertegnede grafiker har arbejdet sammen med redaktør Michael B. Hansen siden 1995.

Vi har samarbejdet omkring formidling af krævende stof i lærebøger til en målgruppe, som ikke er de bedste læsere. Dels på Erhvervsskolernes Forlag i Odense dels på distance – i store perioder i et meget tæt samarbejde med daglig kontakt.

Michael B. Hansen er meget ansvarsfuld og omhyggelig. Han evner at bevare overblikket i forbindelse med arbejdet med meget store og krævende datamængder; han forstår at holde en professionel stil i de store linjer, og ligeledes komme med kreative layoutidéer, plus han har et skarpt blik for detaljerne, såvel formidlingsmæssigt som grafisk.

Disse faglige kvalifikationer går hånd i hånd med nogle fine menneskelige egenskaber, som rummer en dybde og soliditet – samtidig er han altid klar med en frisk bemærkning.

Jeg kan give ham mine varmeste anbefalinger."

Jørgen Strunge, Strunge Grafik, Risskov

© 2024  :: Fagredaktion v./Michael B. Hansen ::  Varbjergvej 35 · 5464 Brenderup · Tlf. +45 6070 1675
Til toppen af siden Tilbage